Klinikk for hårtransplantasjon

Sorter: Høyest vurdert
Skandinavisk Hårinstitutt Oslo Kirkeveien 7, 0260 Oslo

Skandinavisk Hårinstitutt Oslo

51 Anmeldelser
Kirkeveien 7, 0260 Oslo
Hos Skandinavisk Hårinstitutt utfører vi hårtransplantasjon med de mest moderne metodene. Se pris på behandling og bestill konsultasjon.
  • Toalett
  • Tar imot nye pasienter
Gawe hudklinikk Drotningsvikveien 132, 4 etg, 5179 Godvik

Gawe hudklinikk

10 Anmeldelser
Drotningsvikveien 132, 4 etg, 5179 Godvik
Vi Gawe Hudklinikk spesialiserer oss på medisinske og kosmetiske behandlinger og er sertifiserte spesialister i injeksjoner med Restylane filler. Vi tilbyr også laserbehandlinger mot sprengte blodkar, permanent hårfjerning, strekkmerker, fjerning av føflekker m.m
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Toalett
  • Tar imot nye pasienter
MediCura AS Enebakkveien 150, 0680 Oslo

MediCura AS

20 Anmeldelser
Enebakkveien 150, 0680 Oslo
Medicura handler om å føle seg bedre og plages mindre. Vår jobb er å bedre funksjon og gi en gladere hverdag. Så enkelt, men likevel så viktig.
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Toalett for rullestolbrukere
  • Toalett
  • LHBTQ+-vennlig
  • Heis for rullestolbrukere
  • Vennlig mot transkjønnede
  • Tar imot nye pasienter
  • Det kreves timeavtale for covid-test
Masterklinikken Hårtransplantasjon Sørkedalsveien 10C, 0369 Oslo

Masterklinikken Hårtransplantasjon

25 Anmeldelser
Sørkedalsveien 10C, 0369 Oslo
Masterklinikken benytter den nyeste og mest avanserte hårtransplantasjon metoden for behandling av hårtap.
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Parkering for rullestolbrukere
  • Toalett
  • Tar imot nye pasienter
Poseidon Klinikken AS Hårtransplantasjon Oslo Hoffsveien 92, 0377 Oslo

Poseidon Klinikken AS Hårtransplantasjon Oslo

13 Anmeldelser
Hoffsveien 92, 0377 Oslo
  • Toalett
  • Kjønnsnøytralt toalett
  • Tar imot nye pasienter
Hud og Hår Klinikken Huitfeldts gate 17, 0253 Oslo

Hud og Hår Klinikken

61 Anmeldelser
Huitfeldts gate 17, 0253 Oslo
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Toalett
  • Tar imot nye pasienter
Advanced Hairclinics Norway - Istanbulhair - Hårklinikken i Bergen Årstadveien 27, 5009 Bergen

Advanced Hairclinics Norway - Istanbulhair - Hårklinikken i Bergen

4 Anmeldelser
Årstadveien 27, 5009 Bergen
  • Toalett
  • LHBTQ+-vennlig
  • Avtale kreves
  • Vennlig mot transkjønnede
  • Tar imot nye pasienter
Olsens Chilifarm Svartdalsveien 6B, 0678 Oslo

Olsens Chilifarm

0 Anmeldelser
Svartdalsveien 6B, 0678 Oslo
  • Tar imot nye pasienter

Anbefalte Anmeldelser

Maria Brochs
02.11.2023
Hud og Hår Klinikken
Dessverre levde behandlingen her ikke opp til forventningene. Skulle få pedikyr, kom 5 min for sent og måtte vente 7min, da hun som skulle gi den satt i skranken med en annen dame. Jeg ble vist inn på et rom der jeg skulle sitte med bena i bløtt. På gulvet lå det masse død hud fra tidligere kunde, skikkelig ekkelt! Vannbadet var så varmt at jeg ikke kunne legge føttene i bløtt. Dama la litt kaldt vann i og spurte om det var ok? «Jeg tror det» var alt jeg rakk å si..så var hun ut døren og var borte en god stund. Da hun kom tilbake påpekte jeg at vannet fortsatt var for varm og at jeg ikke hadde fått hatt føttene i bløtt. Dette ignorerte hun og begynte å file, da jeg ikke hadde mye hard hud så gikk filing og stell av neglene kjapt. «Et øyeblikk», så var hun nok en gang borte..denne gangen lengre. Hun kom tilbake og skulle sette på neglelakk, hun gjorde det..og var på tur nok en gang til kunde-skranken. Forferdelig behandling! Jeg spurte underveis om en behandling jeg har vært fornøyd med, det skulle hun sjekke i samme slengen om det var mulig å få til dagen etter. Hun var borte minst 10min. «Ja, da var vi ferdig» sa hun når hun kom tilbake. Jeg trodde ikke mine egne øyne! Hvor ble det av fotmassasjen som inngikk spurte jeg. «Det er bare påføring av fotkrem» sa hun. Det er den dårligste pedikyren jeg har hatt i mitt liv! I tillegg må det også sies at utstyr og lokalet virket ikke rent. Jeg ble helt sjokkert da jeg så noe vokse-utstyr som sto på en tralle til høyre der jeg satt. Se bilde! Parmassasjen dagen etter var virkelig skuffende også, nå er jeg og min samboer sikre på at hit drar vi ikke igjen. Finn et annet sted å gå, her kastet vi bort pengene helt!
Trond Ove Thingvald
30.10.2023
Masterklinikken Hårtransplantasjon
Har opplevd all kontakt, behandling og oppfølging med disse som meget god!Opprinnelig tok jeg kontakt for å få litt informasjon om hva dette m hårtransplantasjon egentlig er. Jeg begynte å få litt høye viker og ville først og fremst bare undersøke om det var et alternativ til å barbere vekk alt, slik jeg så for meg at jeg ville gjøre når vikene ble høye nok... Jeg opplevde å bli møtt m god informasjon om hva dette var og mulig også kunne være for meg. Jeg opplevde ikke på noen måte å bli pushet til å kjøpe et produkt"
Benjamin BDG
30.10.2023
Poseidon Klinikken AS Hårtransplantasjon Oslo
Kjempefornøyd! Har tatt to behandlinger her og anbefaler både det og Poseidon Klinikken til venner og kollegaer. Her tar de seg god tid, og du har hele behandlingsdagen for deg selv. Legen var med på konsultasjonen og etterkontroll. En klar fordel vs. de som flyr inn leger eller Tyrkiabehandling. Helt klart verdt det! Positiv opplevelse som kan anbefales.
Tone Johannessen
19.10.2023
Poseidon Klinikken AS Hårtransplantasjon Oslo
Var på konsultasjon i oktober. Det føltes forholdsvis betryggende helt til legen ankom....tydelig travel. Mulig jeg lider av fordommer, men den store ullua og noe som lignet militær støvler, gjorde meg usikker. Det blei ikke bedre med gebrokket norsk bak et munnbind som pratet om at jeg hadde mannehår = mistet hår som en mann. Legen løftet på håret og konkluderte med kun en behandling før hun spurte om det var noe mer jeg ville......borte vekk, like fort som hun kom!Ja,ja.....valgte masterklinikken sjøl om prisen var over dobbel så høy. Angrer ikke på det, foreløbig.
ALI Babar
14.10.2023
Poseidon Klinikken AS Hårtransplantasjon Oslo
God resultat, utmerket service. Har gjort to behandlinger her. Anbefales
Anne Kvisvik
13.10.2023
Poseidon Klinikken AS Hårtransplantasjon Oslo
Poseidon Klinikken har framstått som profesjonelle fra første møtet. Grundig og god informasjon før, under og etter behandlingen. Følte meg 100% ivaretatt og trygg. Svært god service og et kjempe flott resultat (øyenbryn).
Dani
12.10.2023
Masterklinikken Hårtransplantasjon
Hadde noen spørsmål og fikk god hjelp av Sten på tlf.Hadde god kunnskap og svært hjelpsom
Rune Erga
09.10.2023
MediCura AS
Hadde hårtransplantasjon hos Medicura denne ukene å det var en fantastisk opplevelse av dyktige Tom Viken . Fikk gjennomgang å ble fortalt hva dem gjorde under hele operasjonen. Nå er det bare å vente på resultatet som jeg håper å trur blir meget bra. Dette stedet anbefales!
Mr Henriksen
06.10.2023
Skandinavisk Hårinstitutt Oslo
Hei,Jeg var ikke fornøyd med tettheten av skjegget jeg er født med så tok kontakt med skandinaviskhårinstitutt om hva som var mulig å gjøre. Fikk mye informasjon om hva man kan forvente og inngrepet ble godkjent og utført av Dr Martin Enger og Dr Maciej Borejsza. Lokalet, teamet og opplevelsen var svært profesjonelt. Utførelse gikk fort, fikk middag da vi hadde en pause etter donor hår var klargjort. Ble fulgt opp av Dr Emil George Rizk i 12 måneder etterpå. Jeg var veldig nervøs for at det ikke skulle bli som ønsket da, men Emil var tilgjengelig hele tiden og man må stole på prosessen og ikke sjekke hvert hårstrå hver dag. Etter et år ser det kjempe fint og over all forventning.Skal tilbake for å gjøre et nytt inngrep, men jeg kan absolutt anbefale klinikken for de som ønsker en skjegg transplantasjon!Alt i alt en bra opplevelse og et supert slutt resultat.
Oddvar Steen
06.10.2023
MediCura AS
Tusen takk for god hjelp. Etter to år er achillessenen min endelig bra igjen. Prp-behandlinger var det som til slutt måtte til. Fysioterapi, trening, trykkbølger og betennelsesdempende medisiner hjalp desverre ikke meg.SÅ takk for hjelpen deres.